ENEMMÄN LAATUA TERÄKSESTÄ

ENEMMÄN LAATUA TERÄKSESTÄ

PALVELUT

PALVELUT

.

Faumek Oy on vuonna 1996 perustettu metalliteollisuuden tilauskonepaja. Tuotantolaitos sijaitsee Pohjois-Suomessa - Torniossa - hyvien liikenneyhteyksien varrella. Olemme erikoistuneet teräsrakentamiseen, tehdaskunnossapitoon, koneiden ja laitteiden asennukseen sekä huoltoon.

Teräsrakentamisen tilauskonepaja

Teräsrakentamisen tilauskonepaja

Teräsrakenteiden tuotannossa korostuvat asiakaslähtöisyys ja toimitusvarmuus. Moderni konekanta takaa kilpailukykyisen tuotannon ja ammattitaitoinen kokenut henkilökuntamme vastaa tuotteiden laadusta. Asiakkaat arvostavat myös korkealaatuista pintakäsittelypalveluamme.

Koneiden ja laitteiden asennus

Koneiden ja laitteiden asennus

Teemme monipuolisia asennuspalveluja teräs-, rakennus- ja paperiteollisuuteen. Pitkän kokemuksen ansiosta pystymme tarkasti huomioimaan asiakaskohtaiset tarpeet.

Kunnossapito

Kunnossapito

Olemme myös teollisuuden kunnossapitotöiden sekä vuosi- ja seisokkihuoltojen ammattilainen. Teemme työmme joko asiakkaan kohteessa tai konepajallamme. Palveluihin kuuluvat tarvittaessa myös suunnittelu, kuljetukset ja asennukset.

LAATU JA TYÖTURVALLISUUS

LAATU JA TYÖTURVALLISUUS

.

Työturvallisuus on laadukkaan toimintamme runko. Toimintajärjestelmämme on laadittu ja sertifioitu ISO 9001:2018 standardin mukaisesti. Kiwa Inspectan myöntämä ja valvoma sertifikaatti kattaa teräsrakenteiden konepajavalmistuksen ja pintakäsittelyn, koneiden ja laitteiden valmistuksen sekä asennuksen ja kunnossapitotyöt. Faumek Oy:lle on myönnetty 6.6.2014 sertifikaatti hitsattujen teräskokoonpanojen CE-merkintään. CE-merkintäoikeus kattaa rakenteelliset hitsatut teräskokoonpanot ja tuotantojärjestelmät standardin EN1090-1:2009+A1:2011 -mukaan, toteutusluokissa EXC1, EXC2 ja EXC3.

Yritys

Faumek on teollisuuden ja teräsrakentamisen tilauskonepaja, joka on myös koneiden ja laitteiden asennuksen sekä kunnossapidon kokenut osaaja. Vahvuuksiamme ovat laatu, toimitusvarmuus ja kilpailukyky. Vuonna 1996 perustetun Faumekin markkina-alueena on koko Skandinavia.

Asiakkaitamme ovat mm. teräs-, kaivos-, rakennus-, ja paperiteollisuuden yritykset sekä rakennusliikkeet. Hyvät ja luotettavat yhteistyökumppanit ovat avainasemassa erilaisten kokonaisuuksien onnistumisessa. Teollisuuden palvelu vaatii asiakkaan prosessien tuntemista ja ajan hermolla olemista. Tilamme onkin suunniteltu nopeiden toimitusten logistiikkaa ja täsmätuotantoa silmällä pitäen.

REFERENSSIT

REFERENSSIT

.

Tavoitteenamme on palvella asiakkaita toimintavarmasti ja laadukkaasti. Haluammekin olla kaikissa hankkeissamme joustava ja palveleva yhteistyökumppani. Hyvä työn jälki lunastaa odotukset ja on paras käyntikortti seuraaviin haasteisiin.

OUTOKUMPU TORNIO


Maailman suurimman ferrokromiuunin asennus

OUTOKUMPU TORNIO


Savukaasukanavan asennus

OUTOKUMPU TORNIO


Siiloryhmän valmistus ja asennus

OUTOKUMPU TORNIO


Rullaradan asennus

OUTOKUMPU TORNIO


Kuumanapitokuopan kansien suunnittelu, valmistus ja asennus

OUTOKUMPU TORNIO


Hiomakoneen ja oheislaitteiden asennus

OUTOKUMPU TORNIO


Suodatinlaitoksen asennus

OUTOKUMPU TORNIO


Kuumanapitokuopan kansien suunnittelu, valmistus ja asennus

OUTOKUMPU TORNIO


Laminaarijäähdytysjärjestelmän toimitus ja asennus

OUTOKUMPU TORNIO


Kelaimen asennus

OUTOKUMPU TORNIO


Sähkösuodattimen asennus

OUTOKUMPU TORNIO


Hehkutusuunin valmistus

OUTOTEC


Kuljettimen valmistus

OUTOKUMPU TORNIO


Huuvan asennus

METSÄ GROUP, KEMI


Porrastornin kasaus ja asennus

OUTOKUMPU


Teräsrakenteiden valmistus (450 tonnia)

OUTOKUMPU, TORNIO


Putkisiltoja

OUTOTEC


Uuninosien valmistus ja asennus

LKAB


Sakeuttimen osien valmistus

OUTOKUMPU, TORNIO


Tehdaskunnossapito

OUTOTEC


Sakeuttimen asennus

LKAB


Siilon annostelijan valmistus ja asennus

SLEIPNER


Kaivinkoneen siirtoalustan valmistus ja asennus

OUTOKUMPU, TORNIO


Vaihtoyksiköiden huolto ja asennus

OUTOTEC


Windboxin valmistus ja asennus

ASIAKKAITAMME

ASIAKKAITAMME

.

YHTEYSTIEDOT

YHTEYSTIEDOT

.

Ota yhteyttä

Faumek Oy

Lohelankatu 9
95450 TORNIO

Jouni Jaako
Toimitusjohtaja, tarjouslaskenta
GSM 050 555 3412
jouni.jaako@faumek.fi

Olli Rahikainen
Työnsuunnittelu, tarjouslaskenta
GSM 050 555 3413
olli.rahikainen@faumek.fi

Jere Jaako
Työnjohto, konepaja
GSM 050 359 0923
jere.jaako@faumek.fi

© All rights reserved© All rights reserved